۱۳ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۳۹

برای ترک کنندگان اعتیاد؛

طرح "دوست خوب" در خوزستان اجرا می شود

اهواز - خبرگزاری مهر: استاندار خوزستان از اجرای طرح «دوست خوب» برای جذب افرادی که موفق به ترک اعتیاد شده اند در مساجد استان خوزستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، سید محمد جعفر حجازی شامگاه چهارشنبه در نشست ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان اظهار داشت: نباید افرادی که با تلاش و پشتکار اقدام به ترک اعتیاد و نجات از این وضعیت مهلک شده اند را به حال خود رها کرد و باید برای عدم بازگشت آنان به این مهلکه و تبدیل کردن آنها به افرادی قابل احترام در جامعه برنامه ریزی کرد.

وی افزود: برای این کار باید طرح «دوست خوب» در مساجد راه اندازی شود که با این کار این قبیل افراد شناسایی و توسط جوانان و فعالین مسجد محل جذب شده و به فعالیت های دینی و مذهبی گرایش پیدا کنند تا با این کار ضمن جلوگیری از بازگشت آنان به وضعیت سابق، دوستان خوب جایگزین دوستان ناباب آنها می شوند.

استاندار خوزستان ادامه داد: ما هم می توانیم در قالب بسته فرهنگی اسان خوزستان برای اجرای دقیق این کار اعتبارات مطلوبی را تصویب و در اختیار دستگاه های مجری این طرح و حتی مساجد قرار دهیم.

حجازی به نقش آموزش و پرورش در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: این سازمان باید در فصل تابستان اقدام به برگزاری اردوهای فرهنگی و تفریحی برای دانش آموزان کنند و در این اردوها آنان را با استفاده از کلاس های آموزشی، جزوه، فیلم، برشور و کتاب نسبت به مشکلات ناشی از گرایش به سمت مواد مخدر هوشیار کرد چرا که دانش آموزان از گروه هایی هستند که به شدت در معرض گرایش به سمت مواد مخدر به حساب می آیند.

وی همچنین از  اداره کل فرهنگ و ارشاد و سازمان تبلیغات استان خوزستان خواست برنامه ها خود برای مبارزه با مواد مخدر را به این ستاد ارائه دهند تا در صورت تصویب، اعتبارات مناسبی در اختیار این دستگاه ها قرار بگیرد.

استاندار خوزستان عنوان کرد: البته در این بین نباید از نقش بی بدیل خانواده ها در کنترل فرزندان خود به خصوص در بحث گرایش آنان به سمت مواد مخدر غافل شد و خانواده ها باید بدانند افتادن فرزندان آنان در دام اعتبار عواقب جبران ناپذیری دارد به همین دلیل دستگاه متولی این امر در استان باید نسبت به آگاهی بخشی خانواده های خوزستانی بری کنترل بیشتر فرزندان خود اقدامات موثری انجام دهند.

حجازی اظهار داشت: قبل از انقلاب به علت اینکه حکومت تمایلی به کنترل مفاسد به خصوص مواد مخدر نداشت، خانواده ها مواظبت بیشتری از فرزندان خود به عمل می آوردند و آنها را به حضور در مساجد و مراسمات مذهبی بیشتر ترغیب می کردند ولی بعد از انقلاب آنها با این تفکر که حکومت و جامعه اسلامی شده اند میزان مراقبت و کنترل خود را نسبت به رفتار فرزندان خود کاهش دادند و اینگونه شد که جوانان با مخاطرات بیشتری مواجه شدندکه یکی از آنها رفتن به سمت دوستان ناباب و گرایش به سمت مواد مخدر بود.

وی خطاب به مدیران دستگاه های حاضر در این نشست گفت: اگر بتوایم حتی روند گرایش به سمت مواد مخدر در خوزستان را کنترل کنیم هم یک موفقیت بزرگ به دست آورده ایم این در حالیست که باید به سمتی حرکت کنیم که گرایش به سمت مواد افیونی در جوانان خوزستان کاهش پیدا کند.

حجازی همچنین یکی دیگر از راه های کنترل مصرف مواد مخدر در جامعه را فعال سازی اماکن و رشته های ورزشی در استان و توسعه ورزش همگانی دانست و برای این کار اعلام آمادگی برای همه نوع همکاری کرد.
کد خبر 1094641

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha